Nytt år och ny årstid, därför är det dags att kika in de senaste inredningstrenderna för våren 2017. Förra året kunder vi se mycket marmor, guld och gråa färger. Men vad är det som förknippas med ett trendigt hem i vår? Fortsätt läsa så finner du svaret.

InredningAlla har vi olika stil på våra hem. Med tiden förändras trender och våra stilar därefter. Speciellt inom heminredning där man tydligt kan se hur trender kommer och går år efter år.

Som till exempel marmor hade sin tid under 2016. Men som man skriver om i en artikel på CHIC dör inte trender över en natt. Självklart är marmor i alla dess former fortfarande lika elegant, men man hittar inte lika mycket detaljer i inredningsbutikerna nu i vår som i fjol. Istället hittar man nu kristaller och ädelstenar när det gäller både detaljer, färger och material, skriver Sköna Hem.

I år kan vi även se att krom och silver tar över uppmärksamheten från guld och koppar. Men detta betyder inte att man måste slänga och köpa nytt. Genom att köpa någon fin detalj i krom skapar man genast rätt känsla.

Om blått var 2016 års färg är 2017 året du vi låter de gröna nyanserna ta för sig i våra hem.

Trendiga färger i vår

Som man skriver om i en artikel på Leva&Bo är det helt ute att tänka grått och kalla toner under 2017. Speciellt nu i vårtider är det roligare att satsa på pastellfärger med mycket blått och grönt. Men vill  man fortsätta i det diskreta och dova spåret ska man istället välja ljusa och bruna toner som skapar en naturnära känsla.