När solen bränner och du är i sommarstugan är det fantastiskt att bara kunna gå utanför dörren för att få svalka i den egna poolen. Att få dela badupplevelsen tillsammans med vänner och familj är fantastiskt. Dessutom kan en pool höja värdet på bostaden.

Ladder,Stainless,Handrails,For,Descent,Into,Swimming,Pool.Att kunna njuta av en pool när du är i sommarstugan är guld värt, speciellt om du har barn. Du slipper bland annat åka iväg för att få svalka. Du kan även dela den härliga badupplevelsen med nära vänner, bekanta och familj. Om du vill investera i ett poolpaket med hög standard ska du kolla in svenskabadtunnor.se/badskolan/utomhuspool som har riktigt härliga utomhuspooler. Förutom att det är härligt och bra kan du höja värdet på sommarstugan. Du kan välja mellan ovanmarkpool, en delvis nedgrävd pool och en helt nedgrävd pool. Lösningarna är praktiska och flexibla för att passa alla möjliga tomter. Vad som blir bäst beror på dina behov och tomtens förutsättningar. Du kan även bestämma utseende på poolen genom olika trappor, pooltak, skydd, belysning och liners.

“Det är härligt att kunna samlas här nere med släkt och vänner.” Läs mer här

En pool skapar gemenskap

Intill poolen kan du bygga ett pooldäck i trä och lägga plattor. Du kan skapa en riktigt härlig uteplats där du kan samla alla vänner och familj för härligt poolhäng. Det kan bli en kreativ och njutningsfull miljö där du helst vill vistas hela tiden. Om du bygger en ovanmarkpool kan du bygga i själva poolen i trädäcket eller i altanen. Det kommer göra att poolen upplevs som nedgrävd.